Στηλες - Tripoli's Stories

Tripoli's Stories...

Με αφορμή τη νέα εφαρμογή του instagram, το location stories, o Αρκαδία 93.8 σας παρουσιάζει την νέα του στήλη με τίτλο Tripoli's Stories. Κάθε βράδυ θα διαλέγουμε τα 10 καλύτερα stories της ημέρας και θα σας τα παρουσιάζουμε εδώ!

Στο instagram location stories της Τρίπολης σήμερα είχε τη τιμητική του (φυσικά) ο καιρός... που παρά το ότι έρχεται καλοκαίρι, θυμίζει "χειμώνα" με μπόρες και καταιγίδες, ενώ αισθητή έκαναν την παρουσία τους και οι αναμνηστικές φωτογραφίες φοιτητών από την ορκωμοσία τους στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!

 

Αυτό δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους instagram lovers, οι οποίοι απαθανάτισαν μερικές στιγμές της σημερινής μέρας. Γι' αυτό και εμείς διαλέξαμε για εσάς τα κορυφαία stories της μουντής - γιορτινής Τρίπολης και σας τα παραθέτουμε...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.