Συνεντευξεις

winamp wmp real qt

Σε εγρηγορση ο "στολος" του δημου Τριπολης (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την ετοιμότητα του δήμου Τρίπολης απέναντι στην "Ευρυδίκη" μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Τρίπολης, Σωτήρης Ππαδημητρίου.

Παναγουλης στον 938: "Απιστευτο αυτο που εγινε!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την άμεση ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του "Άξιον Εστί" για αίμα και αιμοπετάλια, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια των ΜΜΕ της Τρίπολης και της Πάτρας μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Παναγούλης.

"Δεν εχουμε επιδοτηθει ποτε απο την Ομοσπονδια"

Ο κ. Γιώργος Ρουμελιώτης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Ηλιόπουλου "Ει εσείς οι απέξω" και σχολίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κυνηγοί και οι αγρότες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μαχαιριτσας: Ο κοσμος θελει το "μαζι"!

Συνέντευξη παραχώρησε ο καταξιωμένος τραγουδιστής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σήμερα λίγο μετά τις 12 στην εκπομπή του Γιώργου Ηλιόπουλου, " Ει, εσείς οι απέξω". 

Μαργαρης στον 938: "Μου αρεσει η "ενεργεια" της Τριπολης" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την εμφάνισή του στην Τρίπολη το Σάββατο (21/10) στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο βιρτουόζος της κιθάρας, Παναγιώτης Μάργαρης.

Λυσικατος στον 938: "Τα κοιμητηρια ειναι ανοιχτα μουσεια!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τη συμμετοχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στην Ένωση Σημαντικών Κοιμητηρίων Ευρώπης και στο διεθνές συνέδριο Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Διαδρομής των Κοιμητηρίων, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" ο δήμαρχος Ν. Κυνουρίας, Χαράλαμπος Λυσίκατος.

"Η αντιπολιτευση δε σεβεται τους πολιτες της Πελοποννησου" (ηχητ.)

Η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Νικολάκου, απέδωσε τη ματαίωση σε "μικροπολιτικά" παιχνίδια μερίδας αντιπολιτευομένων συμβούλων, επισημαίνοντας παράλληλα πως, όντως, υπάρχει μια ανοχή ως προς την ώρα προσέλευσης των συμβούλων.

"Flash Move στην Τριπολη - Erasmus στην Κερκυρα!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για Erasmus, ισότητα των φύλων, ευκαιρίες για νέους, πράσινες θέσεις εργασίας και πολλά άλλα μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Κοιν.Σ.Επ "Πράσινες Διαδρομές", Γιώργος Φαρφαράς.

"Προετοιμαζουμε πνευματικα και σωματικα τα παιδια" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τα παιδικά τμήματα και το γενικότερο πρόγραμμα των Golden Clubs Τρίπολης μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου, Δημήτρης Σταθάκος.

Νικολακου: "Νεα σελιδα για την Περιφερεια Πελοποννησου" (ηχητ.)

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου ήταν προσκεκλημένη του arcadia 938 και της εκπομπής "Έι, εσείς οι απέξω" στις 13 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την απόφαση του ΦΟΔΣΑ της 12ης Σεπτεμβρίου, περί διαχείρισης των απορριμμάτων.