Συνεντευξεις

"Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε απαισιόδοξοι!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η τραγουδίστρια Μιρέλα Πάχου μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" λίγες ώρες πριν τη live εμφάνισή της στην Τρίπολη στο Cafe "Μέντα"!

 

"Είναι η πρώτη φορά, που έρχομαι στην Τρίπολη και απόψε θα περάσουμε ωραία!" μας είπε η νέα, δροσερή, κεφάτη, "προσγειωμένη", ευαίσθητη αλλά και δυναμική, η Μιρέλα Πάχου, που μας χάρισε μία γλυκιά συζήτηση λίγο πριν τη βραδινή live  εμφάνισή της στο Cafe "Μέντα" στην Τρίπολη.

 

Έρχεται από τη Ρόδο, με πολλή αγάπη για τη μουσική, με σπουδές στη Νομική και με συνεργασίες, από τα πρώτα της κιόλας βήματα, με τρανταχτά ονόματα του διαχρονικού, ελληνικού τραγουδιού, όπως τον Βασίλη Καζούλη, το Μίλτο Πασχαλίδη, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το Διονύση Σαββόπουλο, το Θάνο Μικρούτσικο και άλλους!

 

"Είναι το μεγαλύτερο σχολείο και ευλογία, που θα μπορούσα να έχω στο ξεκίνημά μου κι εύχομαι να κρατήσει!" δήλωσε η νεαρή καλλιτέχνιδα, η οποία τονίζει, ότι δεν υπάρχουν είδη ή κατηγορίες στη μουσική, αλλά μόνο η τέχνη της μουσικής!

 

"Δεν έχουμε την πολυτέλεια, να είμαστε απαισιόδοξοι, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα!" λέει χαρακτηριστικά η Μιρέλα, αναφορικά με το πνεύμα της εποχής και την ψυχική δύναμη των Ελλήνων.

 

Πώς συνδυάζει τη μουσική με τη Νομική; Ποια είναι η άποψή της για το κύμα μετανάστευσης τω Ελλήνων; Ποια η σχέση της με την Παυλίνα Βουλγαράκη; Τι θέλει να μας πει με τα τραγούδια της και πού θέλει να φτάσει;

 

Ακούστε, όσα είπε η Μιρέλα Πάχου...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.