Συνεντευξεις

"Το 80% των τροχαίων οφείλεται στους οδηγούς " (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τα θύματα της ασφάλτου -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο ιατρός και εκπρόσωπος τύπου του Συλλόγου Σωματικής Αγωγής "ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ", Βασίλης Βαρδιάμπασης.

 

Με αφορμή την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Λεβίδι την Κυριακή 20/11 για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων, ο ιατρός Βασίλης Βαρδιάμπασης τοποθετήθηκε ως εξής: 

 

"Ειδικά στους νέους τα ποσοστά των θανάσιμων ατυχημάτων οφείλονται στην υπερεκτίμηση του "εγώ", ενώ η πλειοψηφία των τροχαίων σημειώνεται σε απόσταση 1 χλμ από τα σπίτια των οδηγών. Τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί ο αριθμός των οχημάτων, που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, όμως ο αριθμός των νεκρών παραμένει σταθερός..."

 

Ο κύριος Βαρδιάμπασης τόνισε: "Το 80% των τροχαίων ατυχημάτων οφείλεται στους οδηγούς, ενώ το 12% μόνο στην κακή ποιότητα οδοστρωμάτων... Στην Ελλάδα κάθε χρόνο θρηνούμε 2.500 θύματα από τροχαία δυστυχήματα, χωρίς να υπολογίζουμε τους τραυματίες, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις μένουν παράλυτοι"

 

Ακούστε, όσα είπε ο κύριος Βαρδιάμπασης...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.