Συνεντευξεις

ΣΤΡΙΓΚΛΕΣ: "Από τη ζωή βγαίνει κάθε μορφή τέχνης!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την έκθεση χειροτεχνίας, που διοργανώνουν οι "Στρίγκλες εν δράσει", μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η Χριστίνα Αγγελοπούλου.

 

Στις 4 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί στο "Αρκαδία Hotel" μία έκθεση... διαφορετική από μία ιδιαίτερη ομάδα: τις "Στρίγκλες εν δράσει".

 

Οι δημιουργοί, που θα συμμετέχουν σε αυτή την έκθεση, είναι άνθρωποι, που ασχολούνται με τέχνες ασυνήθιστες και όμως αρκετά ενδιαφέρουσες.

 

Τι ακριβώς θα εκθέσουν όμως όλοι αυτοί οι χειροτέχνες; Πόσα είδη τέχνης μπορούν να ευδοκιμήσουν σε μία πόλη σαν την Τρίπολη; Ποια θα είναι η όμορφη έκπληξη, που θα αποτελέσει το ευχάριστο διάλειμμα σε αυτή την έκθεση; Πώς αποφασίζει κανείς, να ασχοληθεί με την trash art και ποιο είναι το μήνυμα, που θέλουν να στείλουν οι χειροτέχνες μέσα από αυτή την έκθεση;

 

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ομάδας για την έκθεση.

 

Ακούστε, όσα είπε η Χριστίνα Αγγελοπούλου...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.