Συνεντευξεις

"Ήρθαμε ξανά στα πράγματα, για μια ιδέα: το "μαζί"" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τη μουσική, την εποχή μας και τα προβλήματά της, την καλλιτεχνική ματιά και τη live εμφάνιση των "Εκείνος + Εκείνος" στην Τρίπολη την Τετάρτη 21/12, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα"... ο ένας ΕΚΕΙΝΟΣ, Νίκος Καλλίνης.

 

Μετά από απουσία 11 ετών από τα ενεργά μουσικά πράγματα, οι "Εκείνος + Εκείνος" ξεκινούν το ταξίδι τους σε πόλεις της Ελλάδας και ετοιμάζουν νέα δισκογραφική δουλειά! Το επερχόμενο νέο άλμπουμ των "Εκείνος + Εκείνος" με τίτλο "Μέτρα με τέχνη τον καιρό" στο οποίο συμμετέχουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Βασίλης Καζούλης, ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B.D. Foxmoor των Active Member.

 

Την Τετάρτη 21/12 εμφανίζονται στη μουσική σκηνή της Τρίπολης "Η Φωλιά του ΚούΚου", για να μας παρουσιάσουν μία όμορφη μουσική παράσταση, με τη νέα τους δουλειά αλλά και με πολλά μηνύματα!

 

Ο Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης αφουγκράζονται την εποχή, αποκρυπτογραφούν τα μηνύματα και τα δίνουν προς τα έξω, μέσα από τη μουσική τους!

 

"Δεν αρνιούμαστε την ηλικία μας, δεν αρνιούμαστε το μεγάλωμά μας. Δεν έχουμε αρνηθεί τίποτα από τη ζωή μας. Τα ζούμε όλα με όσο πάθος μπορούμε να επενδύσουμε στην καθημερινότητά μας, τις σχέσεις μας, τις φιλίες μας, τα θέλω μας και όλα αυτά, τα κάνουμε τραγούδι!" δηλώνει ο Νίκος Καλλίνης.

 

Τι συνδέει το Νίκο Καλλίνη με την Τρίπολη; Τι είναι αυτό, που κάνει ένα έργο διαχρονικό; Πώς καταφέρνουν οι καλλιτέχνες να αποτυπώσουν στην τέχνη καταστάσεις, προτού αυτές καν υπάρξουν; Είναι η πρώτη φορά των "Εκείνος + Εκείνος" στην Τρίπολη; Πώς είναι η επαφή τους και πάλι με τον κόσμο; Ποιο είναι το μήνυμα, που στέλνουν σε όλους μας για τη δύσκολη εποχή, στην οποία ζούμε;

 

Ακούστε, όσα είπε ο Νίκος Καλλίνης...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.