Συνεντευξεις

"Είμαστε εδώ και θα αντέξουμε! Δεν το βάζουμε κάτω!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το ελληνικό κατάστημα της Τρίπολης, που εμπορεύεται προϊόντα Ελληνικών Συνεταιρισμών, την επικείμενη έλευση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Τρίπολη και τις εκκρεμείς αποζημιώσεις για τη θεομηνία του περσινού Ιούνη, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας, Θανάσης Τσιοτίνας.

 

Πιστοποιημένα, οικονομικά και ποιοτικά, τα προϊόντα των Ελλήνων συνεταιρισμένων αγροτών και κτηνοτρόφων φτάνουν στο σπίτι μας από τα ράφια του καταστήματος "Η Ένωση".

 

"Παντρέψαμε την καλή ποιότητα με τις χαμηλές τιμές" δήλωσε ο κύριος Τσιοτίνας, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στον τρόπο και την ταχύτητα, με τα οποία γεννήθηκε και υλοποιήθηκε η ιδέα, να υπάρξει ένας χώρος, όπου θα πωλούνται ελληνικά προϊόντα. "Ο κόσμος -όπως και όλοι οι συνεταιρισμένοι παραγωγοί- αγκάλιασαν αμέσως αυτή την ιδέα και το κατάστημά μας, ενώ είναι πάρα πολύ θετικά τα μηνύματα, που λαμβάνουμε τόσο για την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές τιμές των προϊόντων, όσο και για την κίνηση αυτή καθαυτή!" τόνισε ο πρόεδρος του ΑΚΣΑ.

 

Πώς ακριβώς έγιναν όμως τα πράγματα; Ποια είναι τα επόμενα σχέδια του ΑΚΣΑ για την "Ένωση"; Τι θα συζητήσουν οι αγρότες την Κυριακή 15/01 με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου; Σε ποιες δεσμεύσεις έχει ήδη προχωρήσει ο Υπουργός σχετικά με τις αποζημιώσεις των αγροτών μετά τη θεομηνία της 25ης Ιουνίου 2016; Θα υπάρξουν έλεγχοι και αποζημιώσεις για τους κτηνοτρόφους, που επλήγησαν από τον παρατεταμένο και βαρύ χιονιά; Οι υποσχέσεις, που είχαν λάβει το καλοκαίρι οι αγρότες για ασφαλιστικές και φορολογικές ελαφρύνσεις, ίσχυσαν;

 

Ακούστε, όσα είπε ο Θανάσης Τσιοτίνας...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.