Συνεντευξεις

"Ευχαριστούμε τον "Αρκαδία 93.8" για τη στήριξη!" (VIDEO)

Συνέντευξη παραχώρησαν στην κάμερα του arcadia938.gr τα μέλη της θεατρικής ομάδας "seveneleven" αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παράστασης "Το σακάκι που βελάζει".

 

Ήταν μία παράσταση με τα όλα της! Και με το γέλιο της και με τον προβληματισμό της και με το έντονο συναίσθημα και με ένα "άρωμα" μιας άλλης εποχής! Κυρίως, όμως, με μία θεατρική ομάδα, η οποία κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του θεατρόφιλου κοινού της Τρίπολης μέχρι και το τελευταίο λεπτό και να αποσπάσει το ζεστό και ακατάπαυστο χειροκρότημα, όσων βρέθηκαν χθες Σάββατο βράδυ μέσα στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο!

 

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης και αφού δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του κόσμου στα καμαρίνια τους η Κωνσταντίνα Μαλτέζου, ο Νότης Παρασκευόπουλος, ο Πάνος Καλαντζής, ο Δημήτρης Μαμιός, ο Τάσος Τζιβίσκος και ο Νίκος Ζαϊρης μίλησαν στην κάμερα του arcadia938.gr.

 

Σχολίασαν με θερμά λόγια την ενέργεια, που εισέπραξαν κατά τη διάρκεια της παράστασης από το κοινό, συζήτησαν μαζί μας για τη διαχρονικότητα του κάθε ρόλου ξεχωριστά και του έργου στο σύνολό του, έκαναν μία αποκάλυψη αποκλειστικά στην κάμερά μας και ευχαρίστησαν τον "Αρκαδία 93.8" και το arcadia938.gr για τη στήριξή τους!

 

Υπάρχουν κοινά στοιχεία ανάμεσα στις προσωπικότητες των ηθοποιών και τους ρόλους, τους οποίους ενσάρκωσαν; Τι συνέβη στον κινησιολόγο της ομάδας; Γιατί επέλεξε η Κωνσταντίνα Μαλτέζου (ηθοποιός και ενδυματολόγος) να "χρωματίσει" την παράσταση με την παλέτα μιας άλλης εποχής; Ποια είναι τα κοινά σημεία και των πέντε ηρώων και τι είναι αυτό, που τους κάνει τραγικούς χαρακτήρες;

 

Τι δήλωσαν αποκλειστικά στην κάμερα του arcadia938.gr για τη σχέση τους με την Πρεσβεία της Βουλγαρίας και την τιμητική πρόσκληση, που έχουν λάβει από τη γενέτειρα του συγγραφέα του έργου, Στανισλάβ Στρατίεβ;

 

Δείτε το video...

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.