Συνεντευξεις

"Το κλαρίνο είναι ο βασιλιάς της παραδοσιακής μουσικής" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την έως τώρα πορεία του και τη συμμετοχή του στο νέο κύκλο μουσικών σεμιναρίων από το "Επτάφθογγο" μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" μουσικός και επίκουρος καθηγητής ΤΜΕΤ Πανεπιστημίου, Αχαλινωτόπουλος Μάνος.

 

Ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος γεννήθηκε το 1968 και από την ηλικία των 9 χρόνων ασχολείται με τη μουσική. Είναι Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 

"Είχα την ευλογία να συνεργαστώ με πολλά μεγάλα ονόματα της Ελλάδας. Η παραδοσιακή μουσική με έχει κερδίσει, γιατί ενώνει τους ανθρώπους και τις παρέες, δίνει τη δυνατότητα του αυτοσχεδιασμού και της διάδρασης με τον κόσμο και χαρακτηρίζεται από ελευθερία!"  δηλώνει ο κύριος Αχαλινωτόπουλος, για να συνεχίσει επισημαίνοντας ότι "το κλαρίνο είναι ο βασιλιάς της παραδοσιακής μουσικής".

 

Τι λέει για το Χρήστο Σιακωτό και το "Επτάφθογγο" ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος; Ποια είναι η σχέση του με το Χρήστο Ζώτο; Πώς τον αντιμετωπίζουν σε χώρες του εξωτερικού, όταν παίζει μουσική σε ρεσιτάλ ή συναυλίες; Τι θα παρουσιάσει στον κόσμο της Τρίπολης μέσα από το "Επτάφθογγο" την Κυριακή 5 Μαρτίου μαζί με το Χρήστο Ζώτο; 

 

Ακούστε, όσα είπε ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.