Συνεντευξεις

"Τιμή μου να εκπροσωπήσω τον "938" σε αυτή τη γιορτή!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την παρουσία του στην Τρίπολη για τον εορτασμό των τριών χρόνων λειτουργίας του "Αρκαδία 93.8" και το stand up comedy μίλησε στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο stand up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου.

 

Ο stand up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών "Σκερτσάκια', "Σφηνάκια", "Λες και το 'ξερες", "Κάτι Ψήνεται" και "Η μάχη των φύλλων".

 

"Δεν είμαι ηθοποιός, δεν έχω σπουδάσει σε θεατρική σχολή, επομένως δεν μπορώ να οικειοποιηθώ τη συγκεκριμένη ιδιότητα. Είμαι stand up comedian" διευκρινίζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και δίνει ραντεβού με το κοινό της Τρίπολης το βράδυ της Πέμπτης 09/03 στο club Mansion, όπου θα εορταστούν τα 3 χρόνια λειτουργίας του "Αρκαδία 93.8"...

 

Ακούστε, όσα είπε ο Γιώργος Χατζηπαύλου...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.