Συνεντευξεις

"Κάνει λάθος ο Μπιστόλας. Ελπίζω να το καταλάβει..." (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την εις βάρος του μηνυτήρια αναφορά από το διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Γραμματέας Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, Παναγιώτης Κουφαλάκος.

 

Ένα περιστατικό, που έλαβε χώρα στις 18/10/2013, στάθηκε αφορμή να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του Γραμματέα Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, Παναγιώτη Κουφαλάκου, από το διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, Βασίλη Μπιστόλα.

 

Τι ακριβώς υποστηρίζει ο κύριος Κουφαλάκος για την υπόθεση και γιατί απευθύνεται στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ; Πότε οδηγείται η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες; Ποιοι φορείς και ποιες ενώσεις στέκονται στο πλευρό του;

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Παναγιώτης Κουφαλάκος...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.