Συνεντευξεις

"Φτιαγμένη στο γόνατο η μελέτη του αμφιθεάτρου" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την καταστροφή, που έχει υποστεί το αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης και για τη μήνυση κατά του κυρίου Κουφαλάκου, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο διευθυντής του ομώνυμου σχολείου, Βασίλης Μπιστόλας.

 

Ευθύνες στον ΟΣΚ (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων) καταλογίζει ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, Βασίλης Μπιστόλας, για την καταστροφή, που έχει προκληθεί στην ψευδοροφή του αμφιθεάτρου του σχολείου, μετά από διαρροή τμήματος σωλήνα μεταξύ οροφής και ψευδοροφής, το οποίο δεν είχε μονωθεί.

 

Χαρακτηριστική είναι η φράση του κυρίου Μπιστόλα, ο οποίος είπε: "Η μελέτη του έργου έχει φτιαχτεί στο γόνατο! Ο ΟΣΚ φτιάχνει κτίρια για την Τρίπολη με δομές που ταιριάζουν στο Νότια Κρήτη! Η ευθύνη ανήκει ξεκάθαρα στον ΟΣΚ. Τώρα το θέμα είναι, ποιος θα δεχτεί να αναλάβει την ευθύνη και τα έξοδα της επιδιόρθωσης, τα οποία δυστυχώς θα επιβαρύνουν τον Τριπολιτσιώτη, αφού -όπως φαίνεται- ο Δήμος θα μας βοηθήσει οικονομικά, ώστε να είναι έτοιμο το αμφιθέατρο το Σεπτέμβρη..."   

 

Κλείνοντας τη συζήτηση ο κύριος Μπιστόλας αναφέρθηκε και στην υπόθεση, η οποία εκδικάζεται στις 5 Απριλίου και αφορά στη μηνυτήρια αναφορά του ιδίου εναντίον του Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, Κουφαλάκου Παναγιώτη: "Μπορώ να απαντήσω στον κύριο Κουφαλάκο, ο οποίος συν τοις άλλοις είναι φίλος. Όχι όμως. όταν υπάρχει μία διαδικασία αναζήτησης ευθυνών για ενέργειες στο δικαστήριο. Μετά τις 5 Απριλίου, οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση, θα μπορέσω να μιλήσω. Δεν μπορεί κανείς να εμποδίζει και να διαλύει τη λειτουργία ενός σχολείου ή να μπαινοβγαίνει σε αυτό, όποτε και όπως θέλει..."

 

Θυμηθείτε ΕΔΩ, όσα είπε ο κύριος Κουφαλάκος.

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο Βασίλης Μπιστόλας...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.