Συνεντευξεις

"Είναι ευτυχία, να "περνάω" στον κόσμο τα συναισθήματά μου!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το πιάνο, τα όνειρά του και τη "φωνή" της νεολαίας μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πιανίστας, Βασίλης Γεωργακόπουλος.

 

Ο Τριπολιτσιώτης, Βασίλης Γεωργακόπουλος, είναι 21 ετών, λατρεύει τη μουσική και παίζει πιάνο, ενώ γράφει ήδη τις δικές του μελωδίες. Είχε πάντα τη στήριξη τον γονέων του, έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις και εργάζεται για βιοπορισμό σε χώρους εστίασης και διασκέδασης στην Τρίπολη.

 

Εξηγώντας τον τρόπο σκέψης, που ωφελεί το σύγχρονο νέο, αλλά και τα ρίσκα, που θα έπαιρνε επαγγελματικά, επισημαίνει: "Θα προτιμούσα να εργαστώ σε ένα χώρο, που δε θα είχε καμία σχέση με τη μουσική, αντί να ανεχτώ να δουλέψω ως μουσικός σε κάτι, που δε μου αρέσει καθόλου!"

 

Επεσήμανε το ρόλο της οικογένειας στη μέχρι τώρα διαδρομή του τονίζοντας: "Είναι μεγάλο πράγμα, να μπορείς να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των γονιών σου! Ποτέ δε με φοβήθηκαν και ποτέ δε με σταμάτησαν!"

 

Πόσο πιο εύκολη μπορεί να είναι η στρατιωτική θητεία για ένα μουσικό; Χρησιμοποιεί οικονομικά κριτήρια για τις επιλογές του; Είναι προσκολλημένη η νέα γενιά στην τεχνολογία και το διαδίκτυο; Ποια ειναι η μουσική ταυτότητα της Τρίπολης; Τι προσπάθειες βελτίωσης κάνουν οι σύγχρονοι νέοι;

 

Ακούστε, όσα είπε ο Βασίλης Γεωργακόπουλος...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.