Συνεντευξεις

"Δεν είναι μαγαζί του Μπιστόλα το Μουσικό Σχολείο" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τη μηνυτήρια αναφορά του διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης εναντίον του Γραμματέα Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και καλλιτεχνικών Σχολείων, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας και στέλεχος του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αρκαδίας, Ανδρέας Γιαννόπουλος.

 

Καλά κρατεί ο "χορός" γύρω από τη μηνυτήρια αναφορά του Βασίλη Μπιστόλα εναντίον του Παναγιώτη Κουφαλάκου, με τη ΔΑΚΕ Αρκαδίας να εκδίδει ανακοίνωση υπέρ του κυρίου Μποιστόλα και τον αντιπρόεδρο της ΕΛΜΕ Αρκαδίας να αποκαλύπτει: "πριν από 8 μήνες -και μετά από ομόφωνη απόφαση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας- προτείναμε στον κύριο Μπιστόλα, να ακυρώσει τη μήνυση, πράγμα το οποίο μας είπε ότι και θα έκανε. Άλλα λέει τη μία και άλλα την άλλη, αφού ήρθε η ειδοποίηση για το δικαστήριο στις 5 Απριλίου! Τι θέλει να πετύχει; Είναι παράλογος!"

 

"Δεν είναι μαγαζί του το σχολείο και πρέπει να το καταλάβει. Είναι απεργοσπάστης και μάλιστα παρουσιάζεται από την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ως θύμα! Αυτός μηνύει, άρα αυτός είναι ο θύτης και όχι το θύμα!" συνεχίζει ο κύριος Γιαννόπουλος, ενώ προσθέτει: "Η ΔΑΚΕ τόσα χρόνια ανακοίνωση δεν είχε εκδώσει για κάποιο πρόβλημα του χώρου μας. Κάναμε και κάτι καλό λοιπόν: έκαναν την πρώτη τους ανακοίνωση..."   

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.