Συνεντευξεις

winamp wmp real qt

"Δε σκεφτόμαστε στενά στο Επτάφθογγο. Είμαστε όλοι μία ομάδα!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το νέο κύκλο των δωρεάν μουσικών σεμιναρίων του μουσικού κέντρου εκμάθησης "Επτάφθογγο" μίλησαν στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Γιάννης Βούκλιζας και ο Σταύρος Αλεξόπουλος.

 

Η Ρυθμολογία αποτέλεσε το κεντρικό θέμα του δεύτερου σεμιναρίου, που πραγματοποιήθηκε στο "Επτάφθογγο" την Κυριακή 12/03 και που πρόκειται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή 19/03, για να κλείσει αυτός ο νέος κύκλος δωρεάν μουσικών σεμιναρίων με την "Τραγουδοποιία" και εισηγητές το στιχουργό, Νίκο Γρίτση, το Γιάννη Βούκλιζα και το Σταύρο Αλεξόπουλο.

 

Εισηγητές του σεμιναρίου της Κυριακής ήταν ο Γιάννης Βούκλιζας, υπεύθυνος ηλεκτρικού μπάσου και φωνητικής, και ο Σταύρος Αλεξόπουλος, υπεύθυνος τμήματος τυμπάνων, οι οποίοι και μας μίλησαν τόσο για το τι σημαίνει "Ρυθμολογία" όσο και για τις εντυπώσεις τους από τη διάδρασή τους με τον κόσμο, που παρακολούθησε το σεμινάριό τους την Κυριακή.

 

Ακούστε, όσα είπαν τα δύο μέλη του "Επτάφθογγου"...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.