Συνεντευξεις

"Από αυτό το νερό δεν δίνουμε ούτε στα ζώα μας!" (VIDEO)

Για το λασπόνερο, που βγαίνει από τις βρύσες της Βλαχοκερασιάς, τον "τραμπουκισμό" από τον Σμυρνιώτη, την αυθαιρεσία του Κατσαφάνα, την αναλγησία του τοπικού προέδρου και τη συλλογή υπογραφών για επιστολή προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο κάτοικος Βλαχοκερασιάς, Κωνσταντίνος Γκανάς.

 

"Οι σωλήνες νερού είναι από την εποχή της Χούντας. Αλλάξανε σωλήνες μέσα στο χωριό, αλλά από εκεί και μέχρι τη γεώτρηση οι σωλήνες είναι από αμίαντο και βρώμικοι. Τι να πιούμε απ' αυτό το νερό; Ούτε στα ζώα μας δε δίνουμε!" δηλώνει ο κύριος Γκανάς, ο οποίος τονίζει: "Από το 2012 που έφυγε ο προηγούμενος υπάλληλος που δούλευε εκεί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Χρειάζεται άνθρωπος, οπωσδήποτε, να είναι εκεί."

 

Ο κ. Γκανάς ήταν κατηγορηματικός: "Οι φορείς πρέπει να ενεργήσουν για να αλλαχθεί το παλιό δίκτυο. Να βάλει και ο κ. Τατούλης το χέρι στην τσέπη, που όποτε πάμε εκεί άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, προκειμένου να αλλαχθεί το δίκτυο".

 

Και σημείωσε: "Για μένα προσωπικά καλύτερα να το κόψουν τελείως το νερό! Να το κόψουν τελείως, είναι επικίνδυνο και είναι συνένοχοι σ' αυτό...". Μάλιστα ο κάτοικος της Βλαχοκερασιάς αποκάλυψε ότι στα προηγούμενα χρόνια η αντιπαράθεση με τη δημοτική αρχή ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα να έρθει στα χέρια ο πατέρας του με τον πρώην δήμαρχο Γ. Σμυρνιώτη.

 

Ακούστε την αποκαλυπτική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Γκανά στον arcadia938:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.