Συνεντευξεις

"Δεν είναι υγειονομικό το πρόβλημα, αλλά γεωλογικό" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Απάντηση στις καταγγελίες για την ακαταλληλότητα του νερού στη Βλαχοκερασιά έδωσε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΤ, Κωνσταντίνος Μανδρώνης.

 

Ο τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΤ έδωσε απαντήσεις, σε όσα καταγγέλλουν στον "Αρκαδία 93.8" κάτοικοι της Βλαχοκερασιάς για την ακαταλληλότητα του νερού, που φτάνει από τη γεώτρηση στις βρύσες των σπιτιών τους και των επαγγελματικών τους χώρων, η οποία (καταγγελία) αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.

 

"Πρόκειται για γεωλογικό φαινόμενο και όχι υγειονομικό" ξεκαθαρίζει ο κύριος Μανδρώνης, μετά και την απάντηση του χημικού της ΔΕΥΑΤ, κ.Κοτσώνη, στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης το βράδυ της Τρίτης 14/03!

 

"Ελπίζω μέχρι το τέλος του 2017 να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αποκατάστασης του υδροδοτικού δικτύου στο εναπομείναν τμήμα της Βλαχοκερασιάς και της ευρύτερης περιοχής" συμπληρώνει ο τεχνικός διευθυντής, ενώ κλείνει απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής:

 

"Εμείς προσπαθούμε και πιστεύω, ότι έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα και σε λίγο καιρό θα είμαστε, νομίζω, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, καλύτερα ακόμα κι απο αυτό, που υπάρχει σήμερα! Όμως, η περιοχή (γεωλογικά) είναι δύσκολη, είχε πολλά προβλήματα -τα οποία μπορούμε και προσπαθούμε να λύνουμε, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες, που υπάρχουν για όλους αυτή την εποχή."   

 

Ακούστε την απάντηση του Τεχνικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΤ...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.