Συνεντευξεις

"Ραντεβού στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την εμπειρία της συμμετοχής στο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και την κατάκτηση της πρώτης θέσης μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας, Καρούντζος Ιωάννης.

 

"Ήταν μεγάλη έκπληξη η νίκη του σχολείου μας στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου 2017, καθώς δεν τρέφαμε προσδοκίες για νίκη. Είχαμε εστιάσει περισσότερο στη συμμετοχή μας και την εμπειρία! Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι γίναμε μία ομάδα, που αφιέρωσε πολύ προσωπικό χρόνο στην προετοιμασία και εργάστηκε με πολλή διάθεση!" μας αποκαλύπτει ο διευθυντής του τετραθέσιου δημοτικού σχολείου Βυτίνας, που μετρά 40 μαθητές στο σύνολό του.

 

"Το ταξίδι μας δεν τελείωσε το Σάββατο 14 Μαρτίου στην Καλαμάτα, όπου και νικήσαμε, αλλά συνεχίζεται στην Αθήνα το Σάββατο 18 Μαρτίου, όπου θα διαγωνιστούμε με τους νικητές άλλων Περιφερειών!"  προσθέτει ο κύριος Καρούντζος, για να ολοκληρώσει με ένα αισιόδοξο μήνυμα:

 

"Όλα τα παιδιά μπορούν να τα καταφέρουν! Τόσο αυτά της απομακρυσμένης Περιφέρειας όσο κι εκείνα των επαρχιακών πόλεων ή των μεγάλων αστικών κέντρων! Σημασία για εμάς και τα παιδιά έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη! Δεν υπάρχει συνταγή, για να πετύχει κανείς τη νίκη..."

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Καρούντζος Ιωάννης...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.