Συνεντευξεις

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: "Δεν αναγνωρίζουμε αυτές τις εκλογές" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τους λόγους, για τους οποίους η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης του Οικονομικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πελοποννήσου απέχει από τις σημερινές, πρόωρες φοιτητικές εκλογές, εξήγησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος της παράταξης, Βαγγέλης Χαμπηλομάτης.

 

Για έλλειψη διαφάνειας και για προχειρότητα κατηγορεί η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΠΑ.ΠΕΛ. τις παρατάξεις, που σήμερα (Τρίτη 28/03) συμμετέχουν στις πρόωρες φοιτητικές εκλογές του Οικονομικού Τμήματος. Με ανακοίνωσή της η παράταξη τοποθετείται και μέσα από τον "αέρα" του "Αρκαδία 93.8" διευκρινίζει:  "Με την αποχή μας αναγνωρίζουμε το περσινό αποτέλεσμα. Δε μας νοιάζει η καρέκλα. Ας λύσουμε τα προβλήματα, που επικαλούνται (οι αντίπαλοι) ότι υπάρχουν, μέσα από συλλογικές συνεδριάσεις. Δε θεωρούμε, 'οτι σήμερα διεξάγονται εκλογές, γιατί δεν τις αναγνωρίζουμε, όπως και το αποτέλεσμά τους!"

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης Οικονομικού Τμήματος ΠΑ.ΠΕΛ.

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.