Συνεντευξεις

"Τώρα μπαλώνουμε - Μέσα στο 2017 αποκαθιστούμε" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τα έργα στο οδικό δίκτυο της Τρίπολης και τη διαχείριση των απορριμμάτων από τους πολίτες, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8¨και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Τρίπολης, Σωτήρης Παπαδημητρίου.

 

Σήμερα Τρίτη (28/03) ο αντιδήμαρχος Τρίπολης και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Σωτήρης Παπαδημητρίου, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

 

 

Μιλώντας στον "Αρκαδία 93.8" ο Σωτήρης Παπαδημητρίου εξήγησε, ότι σήμερα άρχισε ένα μπάλωμα των πολύπαθων δρόμων της Τρίπολης, έτσι ώστε τις ημέρες του Πάσχα η πόλη να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της. Διευκρίνισε, δε, ότι το μέτρο αυτό είναι προσωρινό, καθώς "μέχρι το τέλος του 2017 ελπίζω να έχει ολοκληρωθεί η ουσιαστική αποκατάσταση του οδοστρώματος μέσα στην Τρίπολη και στην ευρύτερη περιοχή, γιατί όλοι αντιλαμβανόμαστε, ότι τώρα απλώς "μπαλώνουμε".

 

Στη συνέχεια, ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στο θέμα της συνέντευξης τύπου, την οποία παραχώρησε νωρίτερα σήμερα στα ΜΜΕ Τρίπολης, και που δεν ήταν άλλο από την ορθή και λελογισμένη διαχείριση των απορριμμάτων από τους ίδιους τους πολίτες. Δεν παρέλειψε να θίξει και την επαναλαμβανόμενη καταστροφή κάδων απορριμμάτων από ανεύθυνους συμπολίτες μας και να τονίσει, ότι η Αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει τους δράστες και θα προχωρήσει στην τιμωρία τους.

 

Αναφορικά με την κίνηση των κατοίκων της οδού Ξάνθης, ο αντιδήμαρχος δήλωσε:"Είναι πραγματικά άξια συγχαρητηρίων η κίνηση αυτή και παράδειγμα προς μίμηση! Ο δήμος Τρίπολης κι εγώ, προσωπικά, θα τις αγκαλιάσω και θα τις στηρίξω, ώστε να μπορέσουμε να τις προωθήσουμε για να γίνουν γνωστές και στους υπόλοιπους συνδημότες μας και να τις στηρίξουμε υλικά, όσο μπορούμε! Χωρίς το πραγματικό ενδιαφέρον και την πραγματική φροντίδα, την αγάπη και τον εθελοντισμό του κόσμου, δεν μπορεί να επιτευχθεί τίποτα!" 

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο Σωτήρης Παπαδημητρίου...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.