Συνεντευξεις

"Τα παιχνίδια στην Άρεως και το κόστος..."

Απάντηση στo ερώτημα πολιτών σχετικά με τα παιχνίδια στην πλατεία Άρεως και το γιατί δεν μπόρεσε ο Δήμος να εξασφαλίσει ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά, έδωσε ο Σωτήρης Παπαδημητρίου.

 

 

Ο υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας της Δημοτικής Αρχής μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" στην εκπομπή "Όλα Τώρα" με την Τόνια Μεγρέμη για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από το Δήμο, ενώ απάντησε και στο ερώτημα αρκετών γονιών αναφορικά με το γιατί δεν νοίκιασε ο Δήμος κάποια από τα παιχνίδια της πλατείας Άρεως, προκειμένου να υπάρχει ελεύθερη είσοδος σε μια τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης για όλα τα παιδιά.

 

"Το κόστος για την ενοικίαση αυτών των παιχνιδιών είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορούσε να καλυφθεί από το Δήμο. Αυτό που κάναμε όμως είναι να εξασφαλίσουμε σε συνεννόηση με τους επιχειρηματίες όσο το δυνατόν πιο χαμηλές τιμές για την είσοδο των παιδιών στα παιχνίδια. Η ενοικίαση των παιχνιδιών και η ελεύθερη είσοδος είναι ένα σενάριο, που θα εξεταστεί από το Δήμο, αν όχι για την επόμενη χρονιά σίγουρα για το μέλλον", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Παπαδημητρίου.

 

Ακούστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε…

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.