Συνεντευξεις

winamp wmp real qt

"Προσπαθώ να εξελίσσομαι για να βελτιώνομαι" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Τριπολιτσιώτης καθηγητής πληροφορικής, Γιώργος Βακάλης, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" για τη βράβευσή του από το ΜΙΤ Πανεπιστήμιο Η.Π.Α.

 

Είναι Τριπολιτσιώτης, αποφοίτησε από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Τρίπολης, είναι αναπληρωτής καθηγητής πληροφορικής και κέρδισε βραβείο δημιουργικής εφαρμογής από το πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. MIT, αλλά και μία θέση στη διαδικτυακή σελίδα εφαρμογών και νικητών του αμερικανικού πανεπιστημίου!

 

Ο Γιώργος Βακάλης μας μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής και της κατάκτησης του βραβείου εφευρετικότητας από ένα τέτοιου επιπέδου πανεπιστήμιο, καθώς και για τις ευκαιρίες, που του προσφέρονται από το MIT.

 

"Προσπαθώ να εξελίσσομαι συνέχεια προγραμματιστικά, για να μπορώ να κάνω καλύτερα τη δουλειά μου στο σχολείο και για να μπορούμε να εμπνέουμε τα παιδιά!" δηλώνει ο Γιώργος Βακάλης . 

 

Πώς δήλωσε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "app inventor" του πανεπιστημίου Μασσαχουσέτης MIT; Ποιο είναι το επίπεδο της εφαρμογής; Πώς παίζεται το παιχνίδι "Black and White" του Γιώργου Βακάλη; Σε ποιο επίτευγμα οφείλεται η βράβευσή του; Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην εφαρμογή και ποιες ευκαιρίες παρουσιάστηκαν στο δημιουργό της, Γιώργο Βακάλη; 

 

 

Για να μπείτε στην εφαρμογή "Black and White" του Γιώργου Βακάλη και να παίξετε -όση ώρα θέλετε, όποτε θέλετε και όποια ηλικία κι αν έχετε), πατήστε ΕΔΩ!

Η εφαρμογή θα βρίσκεται στο διαδίκτυο για απεριόριστο χρόνο!

 

Ακούστε, όσα είπε ο Γιώργος Βακάλης...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.