Συνεντευξεις

"Οι Αρκάδες θα σταθούν ξανά δίπλα στα παιδιά με καρκίνο!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την 5η εθελοντική αιμοδοσία του "Άξιον Εστί" μίλησαν στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Παναγούλης, και το μέλος του συλλόγου, Θάλεια Δεληκωνσταντή.

 

Το τριήμερο 6, 7 και 8 Μάη θα πραγματοποιηθεί η 5η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί" και ο πρόεδρος του συλλόγου μαζί με ένα από τα έλη του συλλόγου απηύθυναν κάλεσμα προς όλους τους ακροατές του "Αρκαδία 93.8" και τους αναγνώστες του arcadia938.gr και του arcadiasports.gr!

 

Ο κύριος Παναγούλης και η κυρία Δεληκωνσταντή εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την επιθυμητή επιτυχία της 5ης εθελοντικής αιμοδοσίας, υπενθύμισαν τις ημέρες, τις ώρες και τους χώρους πραγματοποίησης της αιμοδοσίας, ενώ αναφέρθηκαν σε έννοιες και σε αριθμούς, που αφορούν τους μικρούς νοσηλευόμενους της ογκολογικής μονάδας του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" που δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο...

 

Ακούστε, όσα είπαν ο πρόεδρος και το μέλος του "Άξιον Εστί"...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.