Συνεντευξεις

"Δεν υπάρχει διάθεση για εκπτώσεις - Όχι στις Κυριακές" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις και το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Παναγιώτης Μαντάς.

 

Από την Τρίτη 02/05 ξεκίνησε η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων ή του δεκαήμερου προσφορών, όπως το ονομάζουν κάποιοι, με τους επιχειρηματίες να προχωρούν και πάλι σε μία προσπάθεια να "κινήσουν" την ήδη εξαντλημένη αγορά και στην Τρίπολη. Κοντά σε αυτή την εμπορική προσπάθεια έρχεται να προστεθεί το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, με έναρξη την ερχόμενη Κυριακή (07/05).

 

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης μας εξήγησε τι συμβαίνει με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις και αν πραγματικά ωφελούν την τοπική οικονομία, ενώ επεσήμανε τους κινδύνους, που ελλοχεύουν στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, ξεκαθαρίζοντας τη στάση, που θα κρατήσει ο επιχειρηματικός κόσμος της Τρίπολης!

 

Ακούστε, όσα είπε ο Παναγιώτης Μαντάς...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.