Συνεντευξεις

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αιμοδότες!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την επιτυχία της 5ης εθελοντικής αιμοδοσίας του "Άξιον Εστί" και τις ανάγκες των ελληνικών νοσοκομείων για αίμα μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα, η Παναγιώτα Τσολάκου.

 

Η υπεύθυνη της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία", Παναγιώτα Τσολάκου, μίλησε με πολύ θετικά λόγια για την έκβαση της 5ης εθελοντικής αιμοδοσίας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί" στο Άστρος και την Τρίπολη το τριήμερο 6, 7 και 8 Μάη.

 

"Η δυναμική της Τρίπολης είναι πολύ μεγαλύτερη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αιμοδότες για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους, η οποία κάθε φορά είναι και μεγαλύτερη! Ο σύλλογος "Άξιον Εστί" και οι αιμοδότες κατάφεραν μαζί να μετατρέψουν τη διαδικασία της αιμοδοσίας σε μία ετήσια γιορτή και σε σημείο συνάντησης για όλους τους αιμοδότες και τους ενδιαφερόμενους!" σημείωσε η κυρία Τσολάκου.

 

Η υπεύθυνη της αιμοδοσίας αναφέρθηκε και στην τρομερή έλλειψη αποθεμάτων αίματος στα ελληνικά νοσοκομεία και ειδικά στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", όπου στεγάζεται η ογκολογική μονάδα παιδιών, εκφράζοντας τη ευχή να αποκτήσουμε την κατάλληλη παιδεία κάποτε, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να γίνεται έκκληση για αίμα σε κάθε περιστατικό, που παρουσιάζεται, αλλά να είναι επαρκής η ποσότητα στην τράπεζα αίματος των νοσοκομείων!

 

Τέλος, η κυρία Τσολάκου δήλωσε αισιόδοξη για ο μέλλον, καθώς: "Είναι πολλά τα νέα παιδιά από την Τρίπολη, που αιμοδοτούν κι αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία, γιατί αυτοί οι νέοι είναι το μέλλον και αυτοί θα περάσουν την αντίληψη της αιμοδοσίας και στα παιδιά τους!"

 

Ακούστε, όσα είπε η κυρία Τσολάκου Παναγιώτα...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.