Συνεντευξεις

"Να ταξιδεύετε πάντα με ένα Μπλε Ποδήλατο!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το "Μπλε Ποδήλατο", την αποδοχή του κόσμου και τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Τριπολιτσιώτης τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

 

Γεννημένος στις 26 Απριλίου 1992 στην Τρίπολη Αρκαδίας, από τα παιδικά του χρόνια κιόλας ο Κωνσταντίνος θα αρχίσει να αξιοποιεί τις καλλιτεχνικές του τάσεις, οι οποίες σχετίζονται με θέατρο, εικαστικά, χορό αλλά και μουσική. Το 2010, αρχίζει να φοιτά με επιτυχία στην Σχολή Θεάτρου του Τμήματος Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και ειδικότερα στο τμήμα υποκριτικής, συμμετέχοντας παράλληλα σε θεατρικές παραστάσεις.

 

Πολύ γρήγορα, η μουσική θα τον κερδίσει και θα τον κάνει να αφήσει πίσω του την Θεσσαλονίκη και να βρεθεί στα καλλιτεχνικά μονοπάτια της Αθήνας. Πλέον, η αγάπη του για έκφραση με κάθε τρόπο αποτελούν κινητήριο δύναμη για ζωντανές εμφανίσεις γεμάτες τραγούδι, μελωδίες και συγκίνηση.

 

Ο Κωνσταντίνος μας έχει χαρίσει υπέροχες μουσικές βραδιές από τη μουσική σκηνή "Η Φωλιά Κούκου" και φέτος το χειμώνα ζέσταινε κάθε Τρίτη τις βραδιές μας από το cafe-bistro "Μέντα", συνοδευόμενος από τον πιανίστα, Βασίλη Γεωργακόπουλο!

 

Σε μία πολύ όμορφη, ζεστή και φιλική συζήτηση ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος μας εξήγησε, τι σημαίνει το "Μπλε Ποδήλατο" για τον ίδιο, αλλά και για όλους τους ακροατές του. Μας μίλησε για τον τρόπο, που "στήθηκε" αυτό το τραγούδι και μας ξεκαθάρισε, ότι δεν ενδιαφέρεται να τραγουδήσει σε αγγλικό στίχο, ενώ ήδη συγκεντρώνει υλικό σιγά σιγά για επόμενες δημιουργίες.

 

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος κάνει σαφές, ότι ξέρει να ξεχωρίζει την αλήθεια από το ψέμα στη ζωή του αλλά και στα σχόλια, που ακούει για το πρώτο του επίσημο τραγούδι "Μπλε Ποδήλατο".

 

Ποιοι είναι οι συντελεστές του τραγουδιού; Πού έγιναν τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του τραγουδιού με τις πανέμορφες εικόνες; Γιατί μας προτείνει ο Κωνσταντίνος να ταξιδεύουμε πάντα, είτε με ένα "μπλε ποδήλατο" είτε με οποιοδήποτε άλλο μέσο;

 

Ακούστε την απολαυστική συζήτηση με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.