Συνεντευξεις

"Πολλαπλά για τον τόπο τα οφέλη του Θρησκευτικού Φεστιβάλ!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το 8ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Χορωδίας Τρίπολης μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος της χορωδίας, Σάσσαλος Ιωάννης.

 

Για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνεται στην Τρίπολη το Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Χορωδίας Τρίπολης στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης. Ένα φεστιβάλ με πολλαπλά οφέλη για την πόλη μας, αφού όπως τονίζει ο πρόεδρος της Χορωδίας Τρίπολης, Σάσσαλος Ιωάννης: "Θα υπάρξει μεγάλη επισκεψιμότητα στην περιοχή μας και η Τρίπολη θα προβληθεί με αυτό τον τρόπο σε πολλά μέρη της Ελλάδας, καθώς το εύρος των συμμετοχών περιλαμβάνει περιοχές από τη Πέλλα και τη Μυτιλήνη μέχρι το Λαύριο και τον Κορυδαλλό!"

 

"Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα ακουστούν ύμνοι, που δεν ανήκουν μόνο στην ορθόδοξη ή τη καθολική θρησκεία, αφού ο στόχος μας δεν είναι να προσελκύσουμε θρησκευτικά τον κόσμο, αλλά μουσικά και πολιτιστικά" τόνισε ο κύριος Σάσσαλος, ο οποίος απηύθυνε ευχαριστίες στο Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την οικονομική τους στήριξη για την διοργάνωση του 8ου Πανελλαδικού Χορωδιακού Φεστιβάλ Τρίπολης.

 

Ακούστε, όσα είπε ο κύριος Σάσσαλος...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.