Συνεντευξεις

Ο Δ/ντής Εκπαίδευσης Πελ/νήσου για έμφυλες ταυτότητες! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τη θεματική εβδομάδα, που πραγματοποιείται στα γυμνάσια της χώρας μας, και ειδικά για την ενότητα, που αφορά στις έμφυλες ταυτότητες μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Παναγιώτης Πετρόπουλος.

 

Ξεκάθαρος ήταν με τις δηλώσεις του ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Πετρόπουλος, αναφορικά με τις αντιδράσεις, που έχουν σημειωθεί από συντοπίτες μας για το τμήμα της θεματικής εβδομάδας, που πραγματοποιείται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα και αφορά στις έμφυλες ταυτότητες.

 

"Με τη θεματική εβδομάδα ανοίγουμε ένα νέο παράθυρο για υπεύθυνη ενημέρωση μέσα στα σχολεία! Δε γίνεται καμία αναφορά σε τρίτο φύλο ή σε ομοφοβικές καταστάσεις και δεν καταλαβαίνω, από πού πηγάζουν οι αντιδράσεις κάποιων γονέων" τονίζει ο κύριος Πετρόπουλος μιλώντας στον "Αρκαδία 93.8"...

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη και την τοποθέτηση του κυρίου Πετρόπουλου...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.