Συνεντευξεις

Ηλεκτρονική "τσιμπίδα" για ανασφάλιστα οχήματα! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τον ηλεκτρονικό έλεγχο, προκειμένου να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα οχήματα, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" το μέλος των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Αρκαδίας, Παναγιώτης Μαντάς.

 

Με τα ανασφάλιστα οχήματα στην Ελλάδα να αριθμούν σε περισσότερα από 1.000.000 και με την Ευρωπαϊκή Ένωση να πιέζει γα την καθυστερημένη εναρμόνιση της χώρας μας στους κανόνες της, ξεκινά άμεσα από το κράτος η ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων των κατόχων οχημάτων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα δηλωμένα οχήματα είναι ασφαλισμένα ή όχι.

 

"Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ασφαλίσει το όχημά του, θα πρέπει να πληρώσει στην εφορία πρόστιμο ύψους 500 ευρώ -κάτι που είναι ασύμφορο εντελώς- και μετά να προχωρήσει με τον ασφαλιστή του σε ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου" τονίζει ο κύριος Μαντάς προσθέτοντας, ότι η εναρμόνιση της χώρας μας σε αυτό τον τομέα θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και πολύ καιρό!

 

Ακούστε, όσα είπε ο κύριος Μαντάς...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.