Συνεντευξεις

"Ανεπίτρεπτες οι έμφυλες ταυτότητες. Τα παιδιά μας είναι ευάλωτα!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τους λόγους, που προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα γονέων η ενότητα των εμφύλων ταυτοτήτων στα γυμνάσια της χώρας μας, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο δικηγόρος και πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αρκαδίας, Μανιατάς Δημήτρης.

 

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της θεματικής εβδομάδας στα γυμνάσια, ο οποίος αποτελείτο από το τρίπτυχο "Διατροφή - Εξαρτήσεις και Ουσίες - Έμφυλες Ταυτότητες". Ωστόσο η τρίτη θεματική ενότητα εξακολουθεί να εγείρει ενστάσεις και αντιδράσεις από γονείς, οι οποίοι δια στόματος του κυρίου Μανιατά εκφράζουν φόβους για "αδικαιολόγητη έκθεση των παιδιών σε θέματα, που αφορούν αυστηρά ενηλίκους."

 

Ο δικηγόρος, ο οποίος σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης πήρε το λόγο εκπροσωπώντας μερίδα αντιδρούντων γονέων, τοποθετήθηκε πάνω στο ζήτημα "έμφυλες ταυτότητες", όπως αυτό διευκρινίζεται και καθορίζεται μέσα από την αρμόδια εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και όπως αυτό γίνεται αντιληπτό από τους διαφωνούντες γονείς.

 

Παρά την ξεκάθαρη τοποθέτηση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Παναγιώτη Πετρόπουλου, μέσα από τη συχνότητα του "Αρκαδία 93.8" περί "ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας" ή όχι μέσα από τη θεματική εβδομάδα, ο κύριος Μανιατάς εξέφρασε τους φόβους του για "αποπροσανατολισμό των παιδιών μας σε μια ευαίσθητη ηλικία. Τα παιδιά μας είναι ευάλωτα και δε δεχόμαστε να διδάσκονται ύλη, η οποία δεν υπάρχει σε βιβλίο και στην οποία ως γονείς δεν έχουμε πρόσβαση!"

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο Πρόεδρος Πολυτέκνων Αρκαδίας...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.