Συνεντευξεις

Χρήστου στον 93.8: '' Με τη μουσική θα αναδείξουμε την Τρίπολη! '' (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον ''Αρκαδία 93.8'' και την εκπομπή ''Πάνω Στην Ώρα'' με τη Δέσποινα Παπαδάτου φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Χρήστου, μέλος της ομάδας Youth group of Arcadian musicians και μίλησε για το πολιτιστικό όραμα της νεολαίας Τρίπολης μέσα από τη μουσική.

 

 

 

 Ο Δημήτρης Χρήστου είναι μόλις 19 ετών, με καταγωγή από την Τρίπολη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος-μηχανικός, έχει λάβει από πολύ μικρή ηλικία μουσική παιδεία και είναι μέλος της ομάδας Youth Group of Arcadian Musicians στο Facebook. Μας μίλησε για τους στόχους της ομάδας αυτής, τη σημασία που έχει η μουσική στη ζωή του ανθρώπου, τους μουσικούς που αναζητά η ομάδα του, το βίντεο που θέλουν, να ετοιμάσουν, ώστε να αναδείξουν την Τρίπολη και τα ταλέντα της νέας γενιάς, αλλά και όσα θα έπρεπε να έχουν κάνει οι παλαιότεροι!

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.