Συνεντευξεις

Skiritida Run: Με σύμμαχο ΚΑΙ τον καλό καιρό!

Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε στον Αρκαδία 938 για τις καιρικές συνθήκες την ημέρα διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα, Skiritida Run!



Μπορεί να βαίνει προς ολοκλήρωση το πρώτο δεκαήμερο του καλοκαιριού, ωστόσο ο καιρός δεν δείχνει να συμφωνεί με τον... χρόνο.

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που δεν είχαν ανάλογο προηγούμενο, αλλά και θερμοκρασίες που δεν θυμίζουν καλοκαίρι κάνουν συχνά-πυκνά την εμφάνισή τους.

Με αφορμή το μεγάλο καλοκαιρινό αθλητικό γεγονός της Αρκαδίας, το αυριανό Skiritida Run, ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου έδωσε τις προβλέψεις και αυτές είναι κάτι καλύτερο από θετικές.

Μιλώντας στον Αρκαδία 938 και στη Δήμητρα Ασβού, ο κ. Αρναούτογλου είπε ότι ο καιρός στην Αρκαδία αύριο Σάββατο θα είναι αίθριος. Ίσως να υπάρξουν κάποια σύννεφα σε μεγάλο υψόμετρο, αλλά μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω.

Οπότε οι διαμορφωθείσες συνθήκες και από πλευράς καιρικών συνθηκών θα είναι κάτι περισσότερο από... ιδανικές.

Όσον αφορά την Κυριακή, για την οποία ήδη ακούγονται και λέγονται πολλά που κάνουν λόγο για πολλή βροχή, ο κ. Αρναούτογλου, σύμφωνα με την εικόνα που έχει σήμερα, τόνισε ότι τα φαινόμενα θα πλησιάσουν την Κεντρική και Βόρεια Πελοπόννησο κι έτσι οι όποιες μπόρες και καταιγίδες θα εμφανιστούν στην περιοχή αργά το βράδυ!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.