Συνεντευξεις

"Δώδεκα χρόνια είχαμε να ζήσουμε τέτοιο σεισμό" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την επόμενη μέρα από το χτύπημα του Εγκέλαδου στη Χίο μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο ποδοσφαιριστής της Κ20 Αστέρα Τρίπολης, Μπαστιάνος Γιάννης.

 

Στην ιδιαίτερή του πατρίδα, τη Χίο, βρίσκεται ο παίκτης της Κ20 ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Μπαστιάνος, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του, μετά το χθεσινό χτύπημα του Εγκέλαδου, που με την ισχύ των 6,3 Ρίχτερ προκάλεσε καταστροφές και θάνατο στη Μυτιλήνη και υλικές ζημιές στη Χίο. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν διεξήχθησαν σήμερα στα δύο νησιά για λόγους ασφαλείας.

 

"Είχαμε να δούμε τέτοιο σεισμό δώδεκα χρόνια! Όλοι φοβήθηκαν χθες βράδυ και βγήκαν έξω από τα σπίτια τους φοβούμενοι και τους μετασεισμούς. Όμως, ευτυχώς, οι υλικές ζημιές είναι πολύ μικρές και από σήμερα όλοι οι κάτοικοι του νησιού έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς ζωής!" δηλώνει ο Γιάννης Μπαστιάνος μεταφέροντάς μας το "κλίμα" που επικρατεί στο νησί της Χίου την επόμενη μέρα.

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο Γιάννης Μπαστιάνος...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.