Συνεντευξεις

"Δίνουμε όσα χρειάζονται για το καλό των κατοίκων…" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Παρέμβαση στον "Αρκαδία 93.8" και στην εκπομπή "Ραντεβού στις 12" με την Κατερίνα Κανέλλη έκανε ο εκπρόσωπος της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας Γιάννης Καϋμενάκης, αναφορικά με τον δρόμο της Σκιρίτιδας.

 

Διαβάστε ΕΔΩ την επιστολή των 500 κατοίκων για τον δρόμο

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέντευξη του εκπροσώπου των κατοίκων, Κώστα Κατσαφάνα

 

Ο επιχειρηματίας δήλωσε απογοητευμένος από την τροπή που έχει πάρει το συγκεκριμένο έργο, το οποίο έχει γίνει μπαλάκι ανάμεσα σε Περιφέρεια και Δήμο. "Είμαι απογοητευμένος από πολλά πράγματα αλλά τι να κάνουμε", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: "Αγαπάμε τον τόπο μας, σεβόμαστε τους κατοίκους και θέλουμε να φτιάξουμε τον δρόμο για την ασφάλεια τους".

 

Σε ερώτημα σχετικά με το εάν μετά από τα όσα έχουν γίνει  (δείτε ΕΔΩ το ιστορικό του έργου) είναι ακόμα διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει το έργο ανέφερε: "Εδώ και δεκαπέντε χρόνια έχουμε πει, ότι θέλουμε να ανοίξουμε τον συγκεκριμένο δρόμο. Από την στιγμή που θα κάνει ο υπεύθυνος την διάνοιξη, εμείς την επόμενη μέρα θα φέρουμε τα συνεργεία, για να φτιαχτεί ο δρόμος. Θα δώσουμε όσα χρήματα χρειαστούν. Δεν υπάρχει ταβάνι. Όσα κι αν χρειαστούν για την περάτωση του έργου θα τα δώσουμε!".

 

Στη συνέχεια αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους έχει αποφασίσει να αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος για το συγκεκριμένο έργο, δήλωσε: "Είναι ένα έργο, που θα δώσει ζωή στο χωριό. Αγαπώ το χωριό και δεν θέλω να ερημώσει. Θέλω να ζωντανέψει. Έχουμε αιτήσεις από πάρα πολλά σχολεία, για να επισκεφθούν την Φάρμα και δεν έρχονται λόγω των στροφών, που έχει ο δρόμος. Το χωριό χάνει γι΄αυτό τον λόγο χιλιάδες επισκέπτες, που θα έδιναν μια άλλη πνοή στην περιοχή", ενώ συμπλήρωσε: "Και το πιο σημαντικό για εμένα είναι να μην πάθει κάτι το δάσος εξαιτίας του γεγονότος, πως δεν υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες. Αν πάθει κάτι το δάσος θα πρέπει, να ψάξουν όλοι μέρος, για να κρυφτούν".

 

Ολοκληρώνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα αναφορικά με την κατάσταση, που επικρατεί στην πόλη μας: "Συνεχίστε το καλό σας έργο. Να αναφέρετε συνέχεια θέματα, που θα βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων που μένουν εκεί και θα ομορφύνουν την πόλη μας, γιατί έχουμε μια πόλη γκρίζα, σκοτεινή, που δεν προσελκύει κόσμο. Θέλουμε να δούμε κόσμο, να έρχονται χρήματα, να έρχονται επισκέπτες και να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουν οι κυβερνώντες".

 

Ακούστε τα όσα δήλωσε στο απόσπασμα που ακολουθεί...

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.