Συνεντευξεις

"Τραγικό να μην αποδέχονται την προσφορά" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το έργο του δρόμου της Σκιρίτιδας μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και στην εκπομπή "Ραντεβού στις 12" με την Κατερίνα Κανέλλη ο Κώστας Κατσαφάνας.

 

Ο εκπρόσωπος των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων Βλαχοκερασιάς – Κολλινών – Αγίας Βαρβάρας αναφέρθηκε στο ιστορικό ενός έργου, που ταλαιπωρεί για πάνω από μια δεκαετία του κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Το έργο είχε μεταφερθεί στο Δήμο και η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα είχε αναλάβει το κόστος της κατασκευής του δρόμου. Ξαφνικά,  με παρέμβαση που έγινε στις 02/11 η Περιφέρεια προχώρησε στην ανάκτηση του έργου και ανακοίνωσε πως θα το φτιάξει μόνη της", ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: "Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα από την πλευρά της Περιφέρειας. Αφού είχαν την μελέτη τόσα χρόνια στα χέρια τους, γιατί δεν το είχαν προχωρήσει;"

 

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας το αλαλούμ που επικρατεί γύρω από το έργο τόνισε: "Σε μια περίοδο που η χώρα μας υποφέρει, όταν επιχειρηματίες κάνουν μια τόσο μεγάλη προσφορά και δεν το αποδεχόμαστε, το θεωρώ τουλάχιστον τραγικό. Κάποιοι λένε ότι μετά από όλα αυτά οι άνθρωποι της Φάρμας μπορεί να μην ενδιαφέρονται. Εγώ μιλάω μαζί τους και ξέρω, πως ενδιαφέρονται ακόμα, για να φτιάξουν το δρόμο, παρά το γεγονός ότι στην ουσία τους λένε δεν θέλουμε τα χρήματά σας. Αν κάποιος πάντως ερχόταν στο Δήμο, όταν ήμουν εγώ, για να προσφέρει λεφτά, για να γίνει ένα έργο και ελεγα όχι, θα με κυνηγούσαν με μαγκούρες οι κάτοικοι".

 

Κλείνοντας δήλωσε: "Πρέπει να εξεταστεί το κατά πόσο ο Δήμος με το δασαρχείο θα μπορούσε, να φτιάξει το έργο, για να μην επιτρέψει στην Περιφέρεια, να ξαναπάρει την ευθύνη του δρόμου αυτού, μετά από τόσα χρόνια που δεν έγινε τίποτα. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έκανε η Περιφέρεια, γιατί τραβάει πίσω το έργο".

 

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης...

 

Ακούστε ΕΔΩ και την παρέμβαση από τον εκπρόσωπο της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, Γιάννη Καϋμενάκη.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.