Συνεντευξεις

"Δεν θα χαρίσουμε τα σκουπίδια σε κανέναν!"

Ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στον arcadia 938 και στην εκπομπή "Έι, εσείς οι απέξω" για το επικείμενο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αλλά και για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε, εμφατικά, πως τα απορρίμματα δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου αλλά μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν πηγή πλούτου για όλους τους πολίτες. Δεν παρέλειψε, επίσης, να επισημάνει πως οι ΣΔΙΤ ξεκίνησαν επί Κυβέρνησης ΠαΣοΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις αντιφάσεις των δυο κομμάτων εξουσίας, σχετικά με το θέμα.

 

Όσον αφορά το συνέδριο του κόμματός του, ανέφερε πως, μεταξύ άλλων, στόχος της διαδικασίας είναι να προσδιοριστεί με σαφήνεια η πορεία της παράταξης προς την εκλογή νέου αρχηγού, όπως προβλέπεται, στο άμεσο μέλλον και η ενοποίηση του πολιτικού χώρου της Κεντροαριστεράς.

 

Ακούστε τι είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, εδώ...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.