Συνεντευξεις

"Άμεση πρακτική και επαγγελματική αποκατάσταση!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το παράρτημα του ΙΕΚ "ΑΚΜΩΝ" στην Τρίπολη μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η υπεύθυνη του παραρτήματος, Μακρή Ακριβή.

 

"Τα προγράμματα στα ΚΕΚ δυστυχώς μειώνονται δραματικά, με αποτέλεσμα να "τρέχει" ένα πρόγραμμα κάθε δύο με τρία χρόνια. Εμείς στον "ΑΚΜΩΝ" κάναμε το βήμα και προχωρήσαμε στην ίδρυση του ΙΕΚ στην Τρίπολη πριν ένα χρόνο, θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να σπουδάσει ποιοτικά, οικονομικά, στην πόλη του, με πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος, αντάξιο του όποιου ιδιωτικού ΙΕΚ ή κρατικής σχολής και με άμεση απορρόφηση από επαγγελματίες της περιοχής τόσο για την πρακτική των φοιτητών μας όσο και για την επαγγελματική τους αποκατάσταση" δηλώνει η κυρία Μακρή.

 

Ποιο είναι όμως το κόστος για τη φοίτηση στο ΙΕΚ "ΑΚΜΩΝ"; Ποιες ειδικότητες μπορεί να επιλέξει ο φοιτητής; Πώς και γιατί πρέπει να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι με τους υπεύθυνους τους ΙΕΚ; Πόσο διαρκεί η φοίτηση; 

 

Ακούστε όλα, όσα είπε η κυρία Μακρή...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.