Συνεντευξεις

ΤΡΙΠΟΛΗ: Τελευταία μέρα... άσπρη μέρα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στα … λευκά αναμένεται να ντυθεί η Αρκαδία πριν υποδεχτεί το 2016, όπως δήλωσε στον Αρκαδία 93,8 και στην εκπομπή "Ραντεβού στις 12" με την Κατερίνα Κανέλλη, ο Δ/ντής πρόγνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Αντώνης Λάλος.

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λάλος, ισχυρές χιονοπτώσεις αναμένονται να σημειωθούν από την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, τις  βραδινές ώρες στα ορεινά της Αρκαδίας.


Επιπλέον, από την νύχτα της Τετάρτης αναμένεται να χιονίσει και στην Τρίπολη, ενώ ανά διαστήματα περιμένουμε χιονόπτωση και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αρκαδική Πρωτεύουσα .

 
Την ίδια ώρα σε "κίτρινο" συναγερμό μπαίνει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες 72 ώρες με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις, τη ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και τους ισχυρούς βόρειους-βορειοανατολικούς ανέμους.


Περισσότερα στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.