Συνεντευξεις

"Δεν έχουμε επιδοτηθεί ποτέ από την Ομοσπονδία"

Ο κ. Γιώργος Ρουμελιώτης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Ηλιόπουλου "Ει εσείς οι απέξω" και σχολίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κυνηγοί και οι αγρότες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Μεταξύ άλλων ο Aντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ρουμελιώτης ανέφερε πως οι αγρότες πρέπει να αποζημιωθούν από το Πράσινο Ταμείο (των κυνηγών).

Τόνισε, επίσης, ως Αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, ότι δεν έχουν επιδοτηθεί ποτέ από την Ομοσπονδία, αναφερόμενος σε αρνητική απόφαση του Δασάρχη σχετικά με έκτακτη εισφορά που ήθελε ο Σύλλογος να επιβάλει στα μέλη του. 

Τέλος, σχολιάζοντας τα έργα της Περιφέρειας είπε πως πρέπει να συνεχιστούν τα έργα και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μικρά και μεγάλα χωριά της Αρκαδίας. 

Επεσήμανε δε ότι "Ότι κι αν λένε κάποιοι, η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα."

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.