Συνεντευξεις

winamp wmp real qt

Υπόθεση Ένο Μάτα: "Άλλο κλοπή, άλλο δολοφονία"

Συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος του Megalopoli FM 103.1, Γεωργία Δημητρακοπούλου στον Αρκαδία 93.8 σχετικά με την εμπλοκή του Ένο Μάτα, στην υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μ. Ζαφειρόπουλου.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η δημοσιογράφος του Megalopoli FM 103.1, Γεωργία Δημητρακοπούλου στον Αρκαδία 93.8 και στον Χρήστο Καρνέζη, αναφέρθηκε στην εμπλοκή του πρώην ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου "Δοξας", Ένο Μάτα, στην υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μ. Ζαφειρόπουλου.

Η κ. Δημητρακοπούλου χαρακτήρισε ιδιαίτερα δυσάρεστο το γεγονός για την μικρή κοινωνία της Αρκαδικής πόλης, ενώ τόνισε ότι ο συγκεκριμένος πρώην ποδοσφαιριστής ήταν "ένα καλόκαρδο παιδί που θα μπορούσε να έχει πολύ διαφορετική εξέλιξη στη ζωή του", αλλά δυστυχώς πήρε γρήγορα την "κάτω βόλτα".

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.