Συνεντευξεις

Παναγούλης στον 938: "Απίστευτο αυτό που έγινε!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την άμεση ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του "Άξιον Εστί" για αίμα και αιμοπετάλια, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια των ΜΜΕ της Τρίπολης και της Πάτρας μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Παναγούλης.

 

Μέσα σε δύο μόλις μέρες συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη ποσότητα αίματος για νοσηλευόμενο σε νοσοκομείο του Ρίο συμπολίτη μας, μετά το κάλεσμα σε βοήθεια από το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί"!

 

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές και κατοίκους Τρίπολης, Τεγέας και Πάτρας, που έσπευσαν να προσφέρουν αίμα για τον συμπολίτη μας, αλλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ, που προέβαλαν την έκκλησή μας! Απέδειξαν όλοι, ότι όταν είμαστε μονιασμένοι και ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και μεγάλα πράγματα!" τόνισε ο κύριος Παναγούλης.

 

Αναφερόμενος στην παιδεία των Ελλήνων σχετικά με την αιμοδοσία και τον εθελοντισμό επεσήμανε ότι: "Η άγνοια και η αδιαφορία είναι το ίδιο εγκληματικές. Ο κόσμος δε γνωρίζει..."

 

Τέλος, ο πρόεδρος του "Άξιον Εστί" δεν παρέλειψε να εκφράσει για ακόμα μία φορά τη στήριξή του στον ασθενή συμπολίτη μας και την οικογένειά του υπενθυμίζοντάς τους: "Εύχομαι ό,τι καλύτερο γι' αυτόν τον άνθρωπο και δύναμη στην οικογένειά του! Δεν είναι μόνοι τους! Είμαστε εδώ και τους στηρίζουμε!"

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Παναγούλης...

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.