Συνεντευξεις

Γρηγοράκος στον 93.8: "Ο Μητσοτάκης, η Γεννηματά και η απάντηση" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στον Αρκαδία 93.8 και την Κατερίνα Κανέλλη ο βουλευτής Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος.

 

 

Η άποψη του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: 

 

"Η εκλογή του Μητσοτάκη ήταν ένα φυσικό επακόλουθο των πολιτικών προβλημάτων, που παρουσιάζονται στην ελληνική κοινωνία τον τελευταίο χρόνο και κυρίως μετά τις εκλογές".

 

"Η κοινωνία πίεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, να βγάλουν τον Μητσοτάκη. Τον έβλεπαν σαν αντίπαλο του Τσίπρα".

 

Η απάντηση του σε όσους τον χαρακτήρισαν ως "αποστάτη":

 

"Ήταν υπερβολικό να με χαρακτηρίσουν αποστάτη, επειδή είχα μια ανησυχία για τις δυνάμεις του δικομματισμου, που δημιουργούνται. Έαν δεν εκφράσουμε κάτι καινούργιο και δεν οριοθετήσουμε τον χώρο μας, θα υπάρξει περαιτέρω συρρίκνωση των δυνάμεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης".

 

Για τους αγρότες και τα νέα μετρα:

 

"Εγώ όπως είχα πει – και εκεί ξεκινάει και η αντιπαλότητα μου με την Φωφη Γεννηματά – από την στιγμή, που εκλέγομαι σε αγροτικό νομό και είμαι και από αγροτική οικογένεια, δεν θα ψηφίσω μέτρα για τους αγρότες".

 

"Εγώ το πονάω το ΠΑΣΟΚ και δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει, ότι το πονάει περισσότερο από εμένα".

 

Περισσότερα στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.