Συνεντευξεις

winamp wmp real qt

"Δεν κάνουμε διακρίσεις με τα σχολικά γεύματα!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τις νέες δράσεις του Υπουργείου Παιδείας, που αφορούν και τα σχολεία της Αρκαδίας, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Περιφερειακός Δ/ντης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Πετρόπουλος Πάνος.

 

Η "Τσάντα στο σχολείο", τα "Σχολικά γεύματα", η οδική αγωγή στα λύκεια της χώρας και η υποχρεωτική 30ωρη διδασκαλία για τους εκπαιδευτικούς είναι δράσεις του Υπουργείου Παιδείας ή/και μνημονιακή υποχρέωση.

Για όλα αυτά τα θέματα επεσήμανε ο Περιφερειακός Δ/ντης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Πετρόπουλος Πάνος, τα εξής: "Πρόκειται για δράσεις, οι οποίες βοηθούν στη βελτίωση της σχολικής κοινότητας και κάποιες εκ των οποίων ισχύουν εδώ και δεκαετίες!"

Ανάμεσα σε όσα διευκρίνισε ο κύριος Πετρόπουλος σχετικά με τις σχολικές δράσεις, μας πληροφόρησε και για μία διαδικτυακή ιστοσελίδα εκπαιδευτικού περιεχομένου, την οποία μπορούν να επισκέπτονται τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά!

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Πετρόπουλος...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.