Συνεντευξεις

Καμπόσος: "Να πάνε να μείνουν με τους Αλβανούς οι Σκοπιανοί" (ηχητ.)

Ο Πρόεδρος της Ενώσεως Δήμων Πελοποννήσου, στο πλαίσιο συνεδρίασης του φορέα στην Τρίπολη, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, κάλεσε όλους τους Πελοποννησίους να πάνε στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στην Αθήνα που αφορά το "Μακεδονικό" ζήτημα.

Ο κ. Καμπόσος, που, ως γνωστόν, είναι Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, είναι επίσης μέλος της συντονιστικής επιτροπής Πελοποννήσου που ασχολείται με το συλλαλητήριο. Κατά συνέπεια, όπως δήλωσε, καλεί τους πάντες, πέρα από κομματικές τοποθετήσεις, να πάρουν μέρος σε μια πατριωτική εκδήλωση που αναμένεται να προσφέρει και διαπραγματευτικά "όπλα" στην Ελληνική Κυβέρνηση.

Οπωσδήποτε, ο κ. Καμπόσος έκανε και μια αναφορά στις υπόλοιπες χώρες που συνορεύουν με τη FYROM και ειδικά για το Αλβανικό Κράτος, που θα συζητηθεί...

Ακούστε εδώ τι είπε ο κ. Καμπόσος:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.