Συνεντευξεις

winamp wmp real qt

Βλάσης: "Δεν απαντώ σε Περιφερειακούς Συμβούλους" (ηχητ.)

Συνέντευξη παραχώρησε στον arcadia 938 και στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", στις 31 Ιανουαρίου 2018, ο Βουλευτής της Ν.Δ. στην Αρκαδία, Κώστας Βλάσης ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

 

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Ηλιόπουλου, ο Βουλευτής Αρκαδίας δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 

Για το συλλαλητήριο περί "Μακεδονικού"

"Είναι γνωστή η θέση μου, σαφώς και θα πάω στο συλλαλητήριο της Κυριακής, 4ης Φεβρουαρίου, στην Αθήνα για να δηλώσω και εγώ πως το όνομα "Μακεδονία" και η ελληνική ιστορία είναι πράγματα αδιαπραγμάτευτα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κρίνει κατά συνείδηση και κρίνεται για τις πράξεις του."

 

Για το θέμα της μείωσης των τιμολογίων της ΔΕΗ

"Στη διεκδίκηση του μέτρου για τη Μεγαλόπολη, ήμουν εγκαίρως αρωγός και αυτό αποδεικνύεται από την ανάλογη επερώτησή μου στη Βουλή. Η Κυβέρνηση θέλω, καλόπιστα, να πιστεύω πως νομοθέτησε πρόχειρα και χωρίς καμία επιστημονική βάση. Εύλογη η αντίδραση των υπολοίπων Δήμων της Αρκαδίας, που αντιμετωπίζονται ως "φτωχοί συγγενείς" σε σχέση με τη Δυτική Μακεδονία και όλοι θα έπρεπε να στηρίζουν την άρση της αδικίας."

 

Για την Τρίπολη 

"Για την τύχη των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, θα πρέπει να μάθουμε ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις της Κυβέρνησης, εφόσον υπάρχει ανάλογος σχεδιασμός, και να τοποθετηθούμε. Για τις πανεπιστημιακές σχολές, θα προβώ σε κινήσεις και επαφές προκειμένου να μην υπάρξει κανένα ενδεχόμενο επιβεβαίωσης φημών που θέλουν να γίνεται προσπάθεια μεταφοράς τους από την Τρίπολη. Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να πραγματοποιηθεί ακριβώς το αντίθετο."

 

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τις πρόσφατες δηλώσεις της κ. Νικολάκου

"Δεν απαντώ σε δηλώσεις Περιφερειακών Συμβούλων, ο κάθε Σύμβουλος, Περιφερειακός ή Δημοτικός μπορεί να λέει ότι θέλει. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και με αυτά οφείλουμε να ασχολούμαστε. Εάν ο κ. Περιφερειάρχης όντως διαπραγματεύτηκε το θέμα της μείωσης του τιμολογίου για τη ΔΕΗ, όσον αφορά το σύνολο του νομού Αρκαδίας ή της Περιφέρειας, το αποτέλεσμα το είδαμε... "

 

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βλάση:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.