Συνεντευξεις

Celebrities: "Γιορτή ομορφιάς για γυναίκες και άντρες!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το γενέθλιο πάρτι των επτά χρόνων λειτουργίας του χώρου αισθητικής "Celebrities", τους αναγνωρισμένους προσκεκλημένους, την κοπή των τριών πιτών, το bazaar καλλυντικών και άλλα πολλά μίλησε στον "Αρκαδία 938" η αισθητικός, Νίκη Παπαγεωργίου.

 

"Η ομορφιά σας είναι το πάθος μας!" ήταν η φράση - κλειδί, που χρησιμοποίησε η αισθητικός του Celebrities Beauty & Tan Salon, Νίκη Παπαγεωργίου, για να μας κάνει ξεκάθαρο το λόγο ύπαρξης της επιχείρησης, αλλά και την επιτυχία της!

 

Σε ένα μεγάλο πάρτι, που θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. και διαρκέσει μέχρι τις 10 μ.μ., άντρες και γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία εντελώς δωρεάν να πάρουν συμβουλές από εξειδικευμένους και καταξιωμένους ειδικούς πάνω σε θέματα ομορφιάς και υγείας!

 

Παράλληλα, η επιχείρηση θα κεράσει τον κόσμο γλυκίσματα, θα κόψει τρεις πίτες - με το φλουρί της κάθε μίας να αντιστοιχεί σε υπέροχα δώρα-, θα παρουσιάσει τα προϊόντα της και θα πραγματοποιήσει bazaar καλλυντικών για όλους, πελάτες και μη!

 

Ο "Αρκαδία 938" και το arcadia938.gr εύχονται στην επιχείρηση χρόνια πολλά και καλή συνέχεια στον... όμορφο στόχο της!

 

Ακούστε όλα, όσα είπε η αισθητικός, Νίκη Παπαγεωργίου, στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα"...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.