Συνεντευξεις

Φλωρινιώτης: "Μου αρέσει να είμαι στην πίστα!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" με αφορμή τη live εμφάνισή του την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη και τη μουσική σκηνή "Η Φωλιά του Κούκου"!

 

"Από όταν γεννήθηκα είμαι χαρούμενος! Είμαι αυθεντικός, αληθινός! Αγαπώ πολύ τον κόσμο, θέλω να έχω παρτίδες με τον κόσμο και αυτό ήταν το σημαντικότερο στην καριέρα μου! Η καριέρα μου οφείλεται πιο πολύ στην αγάπη του κόσμου! Ήμουν καλός κι ήταν καλός ο κόσμος με μένα!" ήταν τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή στη συνέντευξη, που παραχώρησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα".

 

Ο τραγουδιστής, χορευτής, performer και ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, την αγάπη του για την πίστα και τη σχέση εξάρτησης με αυτήν και τον κόσμο!

 

Εξέφρασε τη χαρά του για τη live εμφάνισή του την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη και τη Φωλιά του Κούκου, σχολίασε την επικαιρότητα, έστειλε το δικό του μήνυμα στους νέους, που έρχονται αντιμέτωποι με μία σκληρή πραγματικότητα και κάλεσε όλο τον κόσμο να προσέλθει στη Φωλιά του Κούκου και να ξεφαντώσει μαζί του το τελευταίο βράδυ της Αποκριάς... ντυμένοι "Φλωρινιώτης"!

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Φλωρινιώτης...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.