Συνεντευξεις

"Επένδυση ζωής η αυτοάμυνα για τη γυναίκα!" (ηχητικό)

Για το σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας, που θα παρουσιάσει στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την Τετάρτη 7 Μαρτίου, μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου ο εισηγητής και Top Instructor, Δημήτρης Σταθάκος.

 

Με πρωτοβουλία του Top Instructor - Expert 2 IKMF (Υψηλόβαθμος Εκπαιδευτής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Krav Maga), Δημήτρη Σταθάκου, και με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης παρουσιάζεται στον γυναικείο πληθυσμό την Τετάρτη 7 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης ένα σεμινάριο, που αφορά στην αυτοάμυνα των γυναικών και τιτλοφορείται "STAY AWAY".

 

Σε αυτό το σεμινάριο, το οποίο αφορά όλες τις γυναίκες, έχει ελεύθερη είσοδο και μπορεί να το παρακολουθήσει οποιαδήποτε γυναίκα από 12 ετών και πάνω, θα παρουσιαστούν τεχνικές αυτοάμυνας για τις γυναίκες.

 

"Είναι επένδυση ζωής για μια γυναίκα, γιατί δέχονται πάρα πολλές πληροφορίες, από το πώς θα αναγνωρίσουν τον κίνδυνο, πώς θα τον διαχειριστούν και αν δεχτούν επίθεση, ποιες είναι οι πρώτες ενέργειες που πρέπει να κάνουν!"  τονίζει ο κύριος Σταθάκος, ο οποίος αναφέρει πως το πρόγραμμα παρουσιάζεται σε περισσότερες από 35 χώρες και το παρακολουθούν πάνω από 50.000 γυναίκες!

,

Από πού ξεκίνησε το Krav Maga και πώς προσαρμόζεται στο γυναικείο σώμα η τεχνική του, που αφορούσε στρατιώτες; Ποιος είναι ο στόχος αυτής της τεχνικής, η οποία μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και σε ένοπλη επίθεση; Πώς μπορεί να αντιμετωπίσει μία γυναίκα έναν επίδοξο ληστή ή βιαστή; Πώς "κλειδώνει" τελικά τον στόχο του ο δράστης; Ποιες είναι οι κινήσεις - κλειδιά, τόσο κατά τη διάρκεια της επίθεσης όσο και μέσα στα τρία πρώτα λεπτά μετά τη λήξη της επίθεσης, που θα σώσουν τη ζωή μας;

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Σταθάκος...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.