Συνεντευξεις

"Οι γονείς δεν πρέπει να έχουν ενοχές!" (ηχητικό)

Για το δωρεάν σεμινάριο με θέμα "Επικοινωνία στην οικογένεια" μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα", η κοινωνιολόγος, Φωτεινή Τραχανά.

 

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη ένα δωρεάν σεμινάριο για γονείς με θέμα "Επικοινωνία στην οικογένεια", το οποίο θα έχει δίωρη διάρκεια και θα ολοκληρωθεί σε δεκατρείς συναντήσεις. Η κοινωνιολόγος και στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. Αρκαδίας "Ανέλιξη", Φωτεινή Τραχανά.

 

"Οι πληροφορίες, που δέχεται ένας γονέας είναι πάρα πολλές, αλλά η εξατομικευμένη συμβουλή είναι μείζονος σημασίας. Οι γονείς πρέπει να απενοχοποιηθούν για να υποστηρίξουν σωστά τα παιδιά τους, καθώς η οικογένεια αποτελεί τον πρώτο χώρο, μέσα στον οποίο το παιδί αναπτύσσει τα συναισθήματά του και την ψυχολογική του εξέλιξη" δηλώνει χαρακτηριστικά η κυρία Τραχανά.

 

Ακούστε όλα, όσα είπε η κυρία Τραχανά...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.