Συνεντευξεις

"Τα νέα παιδιά είναι έξυπνα κι ευαίσθητα!" (ηχητικό)

Για το έργο του, τις ιδέες του, τη σύγχρονη πραγματικότητα, τη νέα γενιά και τη live εμφάνισή του στην Τρίπολη, μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο τραγουδοποιός, Βασίλης Καζούλης.

 

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου θα τραγουδήσει στο φιλόμουσο κοινό της Τρίπολης ο γνωστός τραγουδοποιός, Βασίλης Καζούλης! Ο καλλιτέχνης, που έλκει την καταγωγή του από το νησί της Ρόδου, θα φιλοξενηθεί για ακόμα μία φορά στη "Φωλιά του Κούκου" από τον Γρηγόρη Παπαντώνη, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται η νέα και ταλαντούχα, Ιωάννα Καβρουλάκη.

 

Με δημιουργίες, που ξεκινούν από το 1987, ο Βασίλης Καζούλης συνεχίζει να έχει ενεργό παρουσία στα μουσικά δρώμενα της χώρας, όσο δύσκολο κι αν είναι πλέον αυτό δισκογραφικά...

 

"Ο καθένας κουβαλάει το παρελθόν του κι αυτά, που ζει. Τα τραγούδια μας συντροφεύουν, μας παρηγορούν και δίνουν νόημα στη ζωή!" μας δηλώνει ο δημιουργός τραγουδιών αναφορικά με το ρόλο των τραγουδιών στη ζωή μας, ενώ προσθέτει: "Είναι πολύ διαφορετική τούτη η εποχή. Τα πράγματα προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, δεν προλαβαίνει πια ο κόσμος να καταλάβει, τι είναι αληθινό, τι είναι κανονικό, τι είναι απλή χαρά της ζωής... Τα παιδιά όμως έχουν όλα καλή πρόθεση και καλή ψυχή, αλλά η εποχή δεν τα βοηθάει..."

 

Ο διαχρονικός τραγουδοποιός σχολίασε το φαινόμενο της μετανάστευσης, της καλλιτεχνικής και ιστορικής υπόστασης της Ελλάδας, το "παραμύθι" της οικονομικής κρίσης, το "φως" της Ελλάδας, της στάσης ζωής του ιδίου και τη σχέση του με το κοινό του, τα επαγγελματικά του σχέδια, τους φόβους του για το μέλλον αλλά και τη μαχητικότητα και την αισιοδοξία, που πρέπει να έχουμε μέσα μας!

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο Βασίλης Καζούλης...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.